Előfizetői tartalom

Innovációs központ indul Debrecenben

MTI
Elérte legmagasabb pontját  a kétmilliárd forintos beruházással a helyi innovációs tudományos technológiai Parkban épülő termelő és logisztikai inkubátorház: szerdán Barcsa Lajos, a város gazdaságért felelős alpolgármester, és Herdon István, a beruházó Xanga cégcsoport vezérigazgatója közösen helyezték el a bokrétát az épületen.

A fejlesztést megvalósító Ximple Kft. a Xanga csoport és az MFB csoporthoz tartozó MFB Invest Zrt. által 2019. év második felében éltere hívott - a Xanga Ventures Magántőkealap-kezelő Zrt. által menedzselt - Debreceni Iparfejlesztési Alap portfóliójába tartozó projektvállalkozás - ismertette a helyszínen Herdon István. Hozzátette: a kéthektáros ingatlanon megvalósuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés