Előfizetői tartalom

Rendkívüli folyamatok zajlottak le a magyar kórházakban a koronavírus miatt

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő oldalán megjelent a szokásos havi beszámoló a kórházi ágyak kihasználtságáról, annak is az áprilisi jelentése, így következtetéseket lehet levonni arról, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt ágyfelszabadítás mit okozott a gyakorlatban. Mindemellett látványos ábrákon lehet nyomon követni, hogy a márciusban és áprilisban mi zajlott a kórházakban az ellátások visszaesése miatt.

Két döntés a járványkészültség miatt A NEAK áprilisi jelentésében látványos, de a járvány következtében hozott miniszteri döntések fényében várható folyamatokat fedezhetünk fel. Az alapkezelő (egykori nevén OEP) külön ki is tér egy tájékoztató erejéig ezekre a lépésekre. 1. az egészségügyi fekvőbeteg ellátó intézményekben a Nemzeti Egészségbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés