Előfizetői tartalom

Új megoldással állt elő egy cég nem sokkal az online számlázás kiterjesztése előtt

Portfolio
Nem sokkal az online számlázás július elsejei kiterjesztése előtt új megoldással rukkolt elő egy cég, amely egy olyan komplex megoldást kínál a vállalkozások számára, amellyel nem csak a kötelező adatszolgáltatásnak tudnak eleget tenni, de helyben ki tudják nyomtatni a számlát, ha szükséges és a január elsejétől esedékes készpénzmentes fizetési rendeletnek is meg tudnak felelni.

A taxisok problémáit vették alapul a CMO24 Zrt. megoldásának fejlesztésekor, akiknek nemcsak az adóhatóság felé való adatszolgáltatásnak kell megfelelniük, de gyakran helyben kell tudniuk számlát adni és a január elsejétől életbe lépő készpénzmentes fizetési rendeletnek is meg kell majd felelniük. „Nem vagyunk a digitalizáció ellen, de a NAV felé való adatszolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés