Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb gócokat találtak

MTI
|
Portfolio
Világszerte 8,929 millió ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma közel 468 ezer fő, a gyógyultaké pedig 4,419 millió fő a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfő reggeli összesítése szerint. A WHO hétfő hajnali összesítése szerint minden eddiginél gyorsabban, egy nap alatt 183 ezerrel nőtt az igazolt fertőzöttek száma és főként Észak- és Dél-Amerikában tombol a koronavírus, de több másik országban is vannak járvány fellángolások, illetve már a második hullámmal küzdenek.

2020. június 22. 21:13 Megosztás Koronavírus: ez történt ma a világban Brazíliában és Indiában erőteljesen terjed a járvány, az Egyesült Államokban, Kínában és a Covid-19 által erőteljesen sújtott országokban újabb gócokat észlelnek. A SARS-CoV-2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés