Előfizetői tartalom

Szijjártó: a versenyképesség-növelő támogatásban részesülő vállalatok 143 ezer munkahelyet védenek meg

MTI
A versenyképesség-növelő támogatásokat igénybe vevő 806 vállalat kötelezettséget vállalt arra, hogy 377 milliárd forintnyi beruházást hajt végre a következő hónapokban, ezzel 143 608 munkahelyet védenek meg, amihez 169 milliárd forint támogatást ad a kormány - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter Székesfehérváron, a Fehér Ablak Kft. hétfői szerződésátadási ünnepségén.

Szijjártó Péter egyedülállónak nevezte ezeket a támogatásokat, amelyek világosan mutatják, hogy az elmúlt tíz év erőfeszítéseinek van eredménye, és nem véletlen, hogy a magyar gazdaság Európa egyik leggyorsabban növő gazdasága és az ország a legvonzóbb közép-európai beruházási célpont. A miniszter egyebek mellett azt mondta, hogy a magyar gazdaság a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés