Előfizetői tartalom

A Starbucks és a Pepsi is csatlakozott a Facebook elleni bojkotthoz

Portfolio
Sorra függesztik fel hirdetéseiket az online közösségi oldalakon olyan globális nagyvállalatok, mint a Unilever, a Coca-Cola vagy a Honda, hogy arra ösztönözzék őket, hogy lépjenek fel agresszívabban a gyűlöletbeszéd és a hamis információk terjedése ellen. A Facebook bevételeinek zöme a hiredtésekből származik, de a cég egyelőre nem hátrál. 

Több nagyvállalat bejelentette, hogy felfüggeszti hirdetéseit a közösségi oldalakon, ezzel lépve fel a gyűlöletbeszéd és a hamis információk terjedése ellen. A #StopHateForProfit kampányhoz már több mint 100 hirdető, legutóbb a Pepsi és a Starbucks csatlakozott. A bojkott különösen a világ legnagyobb közösségi oldalának, a Facebooknak lehet fájdalmas, a platformnak mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés