Előfizetői tartalom

Alig csökken már az új munkanélküliek száma az Egyesült Államokban

Portfolio
Jelentősen lelassult a heti új munkanélküli segélykérelmek számának csökkenése az Egyesült Államokban, ismét 1 millió 427 ezren veszítették el állásukat, ami nagyon közel van az előző négy hét átlagához. Összesen eddig több mint 48 millióan veszítették állásukat a koronavírus miatt, a tartósan munkanélküliek száma viszont ennél jóval kebesebb,19,3 millió fő.

Ismét 1,42 millió ember lett állástalan egy hét alatt Amerikában, a június 26-i héten ennyien nyújtottak be munkanélküli segély iránti kérelmet. Az előző héten 1 millió 480 ezren voltak a segélykérők, az elemzők pedig 1,36 milliós számot vártak. Az elmúlt négy hét átlagában 1,5 millió volt az új munkanélküliek száma, ami sokkal kedvezőbb képet mutat a válság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés