Előfizetői tartalom

Koronavírus: ennek a két osztrák járványgörbének nem örülünk

Portfolio
|
MTI
Az elmúlt napokban a 40-70 közötti sávból hirtelen 85-115 közé ugrott az újonnan koronavírussal fertőzöttek száma, így a trendet megragadó 7 napos mozgóátlagunk is elindult felfelé, illetve az aktív betegek száma is újra 1000 fölé lendült. A legtöbb új eset Felső-Ausztriában, illetve Bécsben van, így nem véletlen, hogy előbbi tartományi vezetője ma újabb szigorításokat rendelt el.

Amint mai hírfolyamunkban külön is beszámoltunk róla: ismét ezer fölé emelkedett a még kezelésre szoruló koronavírusos betegek száma Ausztriában, hiszen az egészségügyi minisztérium hétfői jelentése szerint 1012 aktív beteget tartanak nyilván. Az országban már 18 365 ember koronavírustesztje lett pozitív. Közülük 16 647-en időközben meggyógyultak. A betegség okozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés