FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Trump egyelőre nem akar újabb megállapodást Kínával

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy egyelőre sok más elfoglaltsága mellett nem gondolkodik egy második körös megállapodáson Kínával. Az elnök ismét az ázsiai országot hibáztatta a koronavírus elterjedéséért.

Donald Trump amerikai elnök pénteken kijelentette, hogy jelenleg nem gondolkodik egy második körös  megállapodáson (phase 2) Kínával - írja a Reuters. A két ország viszonya a koronavírus-járvány idején jelentősen megromlott. Kína és az Egyesült Államok idén hozták tető alá a megállapodások első fázisát, Trump viszont jelenleg nem gondolkodik ennek továbbfejlesztésén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés