Előfizetői tartalom

Koronavírus: gyorsan romlik a helyzet a régióban, Magyarország órákon belül szigorításokat jelent be

Portfolio
|
MTI
Csaknem 12,5 millió ember fertőződött már meg a koronavírussal világszerte. Közülük közel 7 millió ember már meggyógyult, mintegy 560 ezer azonban elhunyt a betegségben. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombati adatai szerint az elmúlt 24 órában 228 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma, ami továbbra is rendkívül magas szám. A legfertőzöttebb országok sorrendben az Egyesült Államok, Brazília és India. A koronavírusról szóló híreket percről percre követjük. A régiós országokból gyorsan emelkedő esetszámokról érkeznek hírek, miközben Magyarországon kifejezetten kevés új esetet regisztrálnak. Azonban a behurcolás kockázata miatt a hivatalos jelzések szerint Magyarország újra korlátozásokat vezethet be. Szombat este kiderült, hogy Gulyás Gergely miniszter vasárnap délelőtt tájékoztatót tart a kormány döntéseiről, amelyet a koronavírus terjedése ellen hoztak meg.

2020. július 12. 08:05 Megosztás Hamarosan újabb szigorításokat jelenthetnek be Magyarországon Ma 11 órakor sor kerül Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatójára, mely során várhatóan újabb szigorításokat jelenthet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés