FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Máris módosított a kormány a beutazási korlátozásokon

Portfolio
Ha egy sárga vagy piros jelzéssel ellátott ország valamely közigazgatási területén az aktuális fertőzöttség alacsony, akkor az országos tisztifőorvos azt zöld jelzéssel láthatja el - olvasható a szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletben. Vagyis a mostani módosítás után nem csak országokra, de akár tartományokra, megyékre vagy városokra is adhat ki külön beutazási korlátozást a kormány. Nagy kérdés, hogy az így differenciált beutazási szabályokat hogyan fogják majd ellenőrizni a határokon.

Szerda hajnalban lépett életbe az a vasárnap bejelentett szabály, mely három kategóriába sorolja az országokat: A zöld jelzéssel ellátott országokból továbbra is szabadon lehet utazni Magyarországra. Sárga vagy piros jelzésű országból belépve a határon egészségügyi ellenőrzés alá vetik és 14 napos karanténba kell vonulnia. A sárga jelzésű országok esetében egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés