Előfizetői tartalom

Palkovics: újra felpörög a gazdaság, hiszen már többen dolgoznak, mint januárban

Portfolio
|
MTI
A júniusi foglalkoztatási adatok szerint többen dolgoztak Magyarországon, mint januárban, és mivel az elmúlt négy hétben már többen jelentkeztek ki a regisztrált álláskeresők közül, mint be, így folyamatosan csökken az összlétszámuk - hívta fel a figyelmet Palkovics László innovációs és technológiai miniszter egy csütörtök esti sajtótájékoztatón.

Szavai szerint ezek azt jelzik, hogy a magyar gazdaság elkezdett újra nagyobb fokozatba kapcsolni. Ez a második jel a héten arra, hogy a gazdasági aktivitás már kezd a normálishoz közelíteni, hiszen a hét elején Varga Mihály pénzügyminiszter tett közzé egy ábrát a tárca indikátoráról, ami ezt jelezte. Kapcsolódó cikkünk 2020. 07. 13. Varga Mihály: 10%-os recesszióból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés