Előfizetői tartalom

Nem enyhül a járvány Belgiumban

MTI
A koronavírus-fertőzések átlagos száma napi 328-ra emelkedett a július 19. és július 25. közötti időszakban, ami 70 százalékos növekedést jelent az előző hét adataihoz képest. Hollandia szintén az új fertőzések napi átlagának növekedéséről adott tájékoztatást. Luxembourg a növekvő esetszám mellett egy koronavírushoz köthető halálesetről számolt be szerdán.

Frédérique Jacobs, a koronavírus miatt létrehozott belga válságközpont ideiglenes szóvivője sajtótájékoztatóján azt közölte, hogy a kedden közzétett adatokhoz képest szerdán 234 új esetet rögzítettek, ezzel Belgiumban 66 662 fertőzöttet vettek nyilvántartásba. "A helyzet aggasztó, ezért senki ne keressen kiskapukat. Mindenki tartsa be az előírt egészségügyi és elővigyázatossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés