Előfizetői tartalom

Bréking: Trump felvetette a novemberi elnökválasztás elhalasztását

Portfolio
A koronavírus miatt egyre több amerikai államban tervezik levélszavazással lebonyolítani a novemberi elnökválasztást, ami Donald Trump elnök szerint visszaélésekre adhat lehetőséget. Ezért az Egyesült Államok elnöke - aki a felmérésekben a demokrata Joe Biden mögött áll jelenleg a választási kampányban - a novemberre tervezett szavazás elhalasztását vetette fel csütörtöki Twitter-posztjában úgy, hogy a választás időpontjának módosítására az elnöknek nincs is lehetősége.

Az Egyesült Államok elnöke csütörtöki Twitter-posztjában vetette fel a novemberi elnökválasztás elhalasztásának lehetőségét, azzal érvelt, hogy a levélszavazás csalásokkal járna. Ezt megelőzően pedig úgy vélekedett egy másik posztjában, hogy a levélben történő szavazás már katasztrófának bizonyult korábban. "Elhalasztandó-e a választás addig, amíg az emberek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés