FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Lecsapott Trump keze és elnöki rendelettel ment neki a vízummal trükközőknek

MTI
Donald Trump amerikai elnök hétfőn rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel. A rendelkezés amerikai állampolgárok alkalmazását írja elő szövetségi munkahelyeken és kormányzati állásokban.

Döntésével az amerikai elnök a külföldiek munkavállalását biztosító H-1B típusú vízumokkal történő visszaéléseknek szeretné elejét venni. Mint az aláírási ceremónián Mike Pence alelnök fogalmazott a Fehér Házban: az elnök ma egyszer s mindenkorra elkötelezte magát a vízumprogramunkkal történő visszaélések ellen. Hétfőn Trump azonnali hatállyal leváltotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés