Előfizetői tartalom

Koronavírus: vörös listára tették a szlovákok a cseheket – megtámadták tudósok az orosz vakcinát

Portfolio
A WHO összesítése szerint egyetlen nap alatt 307 930 esetet regisztráltak a világon az elmúlt 24 órában, és 5500-an hunytak el a vírus okozta betegségben, előbbi új rekordnak számít. Magyarországon a hétfő reggeli adatok szerint 844 új esetet regisztráltak 24 óra alatt, ezzel 13 153 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt öt idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 642 főre emelkedett. A járványról szóló híreink hétfőn percről percre.

2020. szeptember 14. 21:01 Megosztás Több tucat tudós támadta meg az orosz vakcina eredményeket Biztonsági és hatékonysági kételyeket fogalmazott meg egy nyílt levélben 38 járványügyi tudós és kutató az orosz vakcina első és második fázisú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés