Előfizetői tartalom

Orbán Viktor fontos üzenetet küldött a járvány elleni küzdelemről

Portfolio
A Portfolio már többször jelezte, hogy mennyire fontosnak gondolja, hogy a politikusok a koronavírus elleni intézkedések betartásában példát mutassanak. Sokáig ennek nagyon kevés nyomát láthattuk csak, ám az utóbbi napokban érezhetően fordul a helyzet. Ennek állomása, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Blikknek nyilatkozott maszkviselési szokásairól, aminek a lényege természetesen az, hogy hiába nem kényelmes, most hordani kell.

"Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember" – nyilatkozta a Blikknek a miniszterelnök, aki megérti az emiatt panaszkodók érveit. De hordom, mert most hordani kell. "Mindig van nálam pár darab az autóban és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés