Előfizetői tartalom

Mit tegyen a munkáltató, ha koronavírusos egy dolgozó?

Portfolio
Ha egy munkavállaló koronavírusos lett, akkor a munkáltatónak lehetősége van arra, hogy - a nagyobb biztonság érdekében – a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megnevezett hivatalos kontaktszemélyeken kívül, más dolgozót vagy dolgozókat is kivonjon a munkavégzésből - mondta el az InfoRádiónak a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója, Spányik Gábor.

Ha koronavírusos egy munkavállaló, akkor alapvetően az ÁNTSZ (új nevén a Nemzeti Népegészségügyi Központ) július óta hatályos irányelveit kell figyelembe venni - mondta az InfoRádióban Spányik Gábor, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója. Arra számít egyébként, hogy ezeket a közeljövőben aktualizálják majd. Addig is azt tanácsolja, hogy a cégek saját munkahelyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés