Előfizetői tartalom

Egyre több iskolába jut be a koronavírus

MTI
A normál menetrendben zajlanak majd az őszi érettségi vizsgák a tervek szerint, persze szigorú óvintézkedések mellett - mondta el a Magyar Nemzetnek adott interjúban Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke. Az interjúban arról is beszélt, hogy egyre több iskolába jut be a fertőzés, de a válaszlépések eltérőek lehetnek a kontaktkutatás függvényében.

Az állami köznevelési intézményeket fenntartó tankerületek irányításáért felelős hivatal vezetője a lap szerdai számában közölte: a korábbi őszi időszakokhoz képest idén magasabb lesz a vizsgázói létszám. A szokásosnál több lesz az emelt szintű érettségi, és most vizsgáznak azok is, akik előre hozott érettségit akartak tenni tavasszal, de akkor nem lehetett azokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés