Előfizetői tartalom

Minden csésze kávét karbonsemlegessé akar tenni a Nespresso

Portfolio
A Nespresso bejelentette, hogy 2022-ben minden csésze kávéja karbonsemleges lesz - az otthoni és a professzionális ügyfeleknek szánt termékek egyaránt. A vállalást több mint 10 éven át tartó munka előzte meg, amely során a Nespresso jelentős mértékben csökkentette szén-dioxid kibocsátását, a fennmaradó részt pedig erdőgazdálkodással ellensúlyozta - szerepel a cég közleményében.

„A klímaváltozás valóságos, és a jövőnk múlik azon, hogy minél gyorsabb ütemben haladjunk a fenntarthatósági célkitűzéseink megvalósításával. Ez az oka annak, hogy most magasabbra tesszük a lécet, és megígérjük, hogy 2022-ben már karbonsemleges lesz kávénk" - nyilatkozta Guillaume Le Cunff, a Nespresso vezérigazgatója. Kapcsolódó cikkünk 2020. 09. 12. A jövő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés