Előfizetői tartalom

Több száz balti tisztségviselőt helyezett szankciós listára Fehéroszország

MTI
Fehéroroszország szankciós listára helyezi a balti államok mintegy háromszáz tisztségviselőjét válaszul arra, hogy Észtország, Litvánia és Lettország büntetőintézkedéseket fogadott el olyan fehérorosz illetékesekkel szemben, akiket felelősnek tartanak az augusztusi elnökválasztás eredményeinek meghamisításában és erőszak alkalmazásában békés tüntetők ellen - közölte kedden Anatolij Glaz, a minszki külügyminisztérium szóvivője.

A BelTA fehérorosz állami hírügynökség szerint balti országonként mintegy száz tisztségviselő kerül Minszk szankciós lajstromára. Mától, mint azt ígértük, mi is bevezetünk korlátozó intézkedéseket ezekkel az országokkal szemben. Mint mondtuk, ez egy lefelé vezető örvény, amelyet bizonyos litván vezetők indítottak el. A továbbiakban is válaszolni fogunk, de sosem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés