Előfizetői tartalom

A Transparency Internationalt bízták meg a Lánchíd-felújítás ellenőrzésével

Portfolio
A Budapesti Közlekedési Központ megbízta a Transparency International Magyarországot a Lánchíd felújításának monitorozásával. A szervezet szerint a jelenlétük további biztosítékot jelent arra, hogy a tender ne legyen korlátozó, ne szűkítse a versenyt, és az ajánlattevők – amennyiben önként csatlakoznak a megállapodáshoz – ne adjanak be túlárazott ajánlatot - írja a BKK közleményében.

A BKK úgy látja, hogy a megállapodás segíthet elkerülni, hogy túlárazott ajánlatokkal jelentkezzenek a felújítási munkára. A TI közbeszerzéssel kapcsolatos jelentései nyilvánosan elérhetők lesznek a TI honlapján és a Lánchíd felújításával kapcsolatos tudnivalókat összefoglaló www.bkk.hu/lanchid oldalon. A BKK október elején közölte, hogy a Lánchíd felújításáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés