Előfizetői tartalom

Koronavírus: a honvédség is részt vesz az iskolák fertőtlenítésében

Portfolio
A Magyar Honvédség katonái is részt vesznek az iskolák fertőtlenítésében az őszi szünetben – közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Németh Szilárd a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában úgy fogalmazott: 58 olyan tanintézményben, ahol voltak fertőzések, akár a tanulók, vagy a tanárok részéről, egy még intenzívebb, kiterjedtebb fertőtlenítést fognak végezni, amiben a hadsereg is segít - hangzott el a HírTV adásában.

A honvédség azokba az iskolákba megy el az operatív törzs felkérése alapján, ahol a koronavírus többször, vagy erősebben ütötte fel a fejét. Ez azonban az összes iskolának a 2 százalékát sem éri el - közölte az államtitkár. Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés