kotelezo maszkviseles magyarorszag szigorítas bejelentes 201022
Gazdaság

Magyarország is azonnali hatállyal szigorít: még több helyen lesz kötelező a maszkviselés

Portfolio
Csütörtök este megjelent a Magyar Közlönyben a 464/2020. számú kormányrendelet, amelynek az a lényege, hogy már péntektől, azaz október 23-tól kötelező lesz minden sportrendezvényen, illetve szabadtári rendezvényen a résztvevőknek maszkot viselnie.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A rendelkezés a 6 év feletti személyekre vonatkozik, és a szervezőknek kötelessége elérni azt, hogy a rendes maszkviselést (szájat és orrot eltakarva) mindenki tartsa be, aki pedig ezt nem teszi meg a felszólítás ellenére sem, azt el kell távolítani az esemény helyszínéről.

Ez a szigorítás azután jött, hogy a szerdai kormányülést követő mai Kormányinfón erről nem volt bejelentés, így tehát csütörtökön megszületett döntésnek tűnik a dolog, ami feltehetően a hétvégi sporteseményekkel és megemlékezésekkel kapcsolatos fertőzési kockázatok enyhítését célozza. A mai Kormányinfón elhangzott főbb információk:

Mindeközben Szlovákiában szombattól országos kijárási korlátozás lép életbe, a lengyeleknél az egész ország a legmagasabb riasztási fokozatba került, a cseheknél pedig sok régióban szintén szigorú korlátozások vannak már érvényben.

Címlapkép forrása: MTI/Mónus Márton

bull
A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
koronavirusholidayfairvirtual
Női elnöke lesz a Teslának Elon Musk helyett
plug in elektromos auto tamogatas
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
vakcina koronavírus