Előfizetői tartalom

Megint nagyon keményeket mondott Merkel vírus ügyben és újra otthonmaradásra buzdította a németeket

Portfolio
Nagyon komoly a járványhelyzet Németországban, a hatékony kontaktkutatás már nem működik, ezért csak a találkozások számának csökkentésével, az otthon maradással tudjuk laposítani a járványgörbét, és a következő napokban dől el, hogy hogyan lesz egyáltalán a karácsonyunk – ilyen és ehhez hasonló kemény üzeneteket mondott újabb hétvégi videóüzenetében Angela Merkel német kancellár. Bár Magyarországon jóval erősebb a hivatalos adatok szerint a járvány, mégsem hallunk ilyen (erős) üzeneteket.

A mindössze 4 perces podcastban Merkel sorozatban a második hétvégén intézett üzeneteket a német lakossághoz és az alábbiakat hangsúlyozta: Nem megy már hatékonyan a kontaktkutatás, annyi az új fertőzött Le tudjuk győzni a vírust, de ehhez csak egyetlen út van: csökkenteni kell a találkozások számát Nincs új üzenete, csak amit már egy hete is mondott, azt tudja megismételni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés