Előfizetői tartalom

Új együttműködés könnyíti meg a vállalati dokumentumok digitális feldolgozását

Portfolio
Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures két portfolió cége, az SDSYS és a TrustChain összeállt, hogy közösen nyújtsanak megoldást a vállalati dokumentumok – szerződések, számlák vagy teljesítési igazolások – digitális feldolgozására, így mostantól ezek, egy gyorsan bevezethető, egylépcsős fejlesztés keretén belül egy platformon válhatnak elérhetővé.

A két cég megoldásai olyan vállalatoknak nyújthatnak segítséget, amelyek nagy számla-, illetve szerződésforgalommal rendelkeznek és ezeket szeretnék gyorsan, biztonságosan és papírmentesen kezelni. Az SDSYS NDL technológiája biztosítja a dokumentumok biztonságos áramlását végpontok között, legyenek azok akár vállalatok vagy éppen a NAV. Ezzel a megoldással a számlázási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés