FONTOS Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a friss adatok
határellenőrzés hőmérséklet járvány koronavírus
Gazdaság

Szép csendben még egy hónapig meghosszabbította a határzárat a kormány

Portfolio
Eredetileg november elsején veszítette volna hatályát a határzár, most ezt tolta ki egy hónappal a kormány.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében a teljes belső határon a határellenőrzés ideiglenes visszaállítása, vagyis a határzár december elsején szűnik meg. Eddig úgy volt, hogy november elsején szűnik meg a határzár, eredetileg pedig a szeptember elsején életbe lépett határzár október elsejéig volt hatályos. 

Vagyis a mostani döntés értelmében a határellenőrzés legalább 3 hónapig tart Magyarországon.

A csütörtöki közlönyben más fontos kormánydöntések is megjelentek:

Címlapkép: Egy belépő gépjármű utasainak testhőmérsékletét ellenőrzi egy rendőrök a hegyeshalmi határátkelőnél 2020. szeptember 5-én. A kormány a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként szeptember 4-én új szabályokat vezetett be a határátlépésnél. Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Budapesti Értéktőzsde
koronavirus_maszk_iskola
unilever getty editorial
autóipar termelés gyártás gdp
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
BIKA
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

koronavirus_maszk_iskola