Előfizetői tartalom

Kocsis Máté: A járvány tombol, fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat!

Portfolio
Akik alábecsülik a járványt, azoknak is meg kell érteniük, hogy nemcsak saját egészségükkel játszanak, hanem másokéval is, ezért kell keményebben szankcionálni, ha valaki nem tartja be a szabályokat, írta Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté, aki kiemelte, hogy több ponton szigorítottak a héten a szabályozáson, aki például megszegi a karanténszabályokat, akár 150 ezer forintos bírságra is számíthat.

A járvány tombol, ezért most igazán fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat, indítja Facebook-bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte, hogy több ponton szigorítottak a héten a szabályozáson, aki például megszegi a karanténszabályokat, akár 150 ezer forintos bírságra is számíthat. Akik alábecsülik a járványt, azoknak is meg kell érteniük, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés