Előfizetői tartalom

Müller Cecília: A járványt megállítani nem lehet, messze még a tetőzés

Portfolio
Müller Cecília a mai korlátozásokkal kapcsolatban elmondta, hogy a cél a járványgörbe leszorítása, mert a járványt megállítani nem lehet. Müller szerint még messze van, amikor a járvány végéről számolhatunk be, felfugó szakaszban vagyunk. A cél az egészségügyi rendszer túltelítődésének elkerülése. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatója előtt Orbán Viktor szigorú korlátozó intézkedéseket jelentett be, ezekről külön cikkben számoltunk be.

2020. november 09. 12:17 Megosztás Milyen vitaminokat szedjünk a járvány idején? Mindenképp szükséges többlet vitamin-bevitel - mondta Müller. Az immunrendszer erősítéséhez is szükség van ezekre a vitaminokra. Ha valaki nem szenved semmilyen betegségben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés