Előfizetői tartalom

Új elektromosautó-vásárlást támogató programok jöhetnek

A 2030-as közös uniós szén-dioxid-kibocsátáscsökkentési cél emelése a magyar kormány szerint csak további feltételek teljesülése esetén hajtható végre, mindenekelőtt a jelenleginél jóval nagyobb konvergenciára lenne szükség a tagállamok között, javaslatunkat azonban nem akarják meghallani az EU-ban – mondta el a Portfolio-nak Kaderják Péter, az ITM energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára, aki szerint a járványhelyzet ellenére a tervezett ütemben halad előre a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv végrehajtása.

Az utóbbi időszakban több pozitív bejelentés is történt a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervvel kapcsolatban, a rendkívüli körülmények ellenére is. Hogy haladnak a terv végrehajtásával? A járványhelyzet ellenére az akcióterv végrehajtásában a tervezett ütemben haladunk előre. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium önállóan dolgozik az energetikával, klímavédelemmel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés