Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb európai országban hirdettek válsághelyzetet

MTI
|
Portfolio
A világon 56 895 516 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 360 342, a gyógyultaké pedig 36 508 620 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint péntek reggeli adatai szerint. Egy hónapos válsághelyzetet hirdetett péntektől az észak-macedón államfő. Sztevo Pendarovszki bejelentette, hogy az ország északi és déli határsávjában az illegális migráció miatt hónapok óta válsághelyzet van érvényben, ezt azonban most, a koronavírus-járvány miatt az ország egész területére kiterjesztették.

2020. november 20. 21:49 Megosztás Portugália meghosszabbította a veszélyhelyzetet Tizenöt nappal meghosszabbította a jövő héttől a koronavírus-világjárvány miatti veszélyhelyzetet a portugál parlament, miközben a kormány újabb intézkedéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés