Előfizetői tartalom

Itt a rendelet az idősek vásárlási sávjáról

Portfolio
Megjelent hétfő este a Magyar Közlöny legfrissebb számában az idősek vásárlási sávját tételesen rögzító kormányrendelet, amely szerint hétköznap reggel 9 és 11 óra között, illetve hétvégén reggel 8 és 10 óra között csak a 65 éven felüliek tartózkodhatnak a boltok területén, míg az ezen kívüli idősávban is vásárolhatnak, de akkor más korosztályokkal is találkozni fognak. A rendelet holnap, azaz november 24-én kedden lép hatályba.

A legfrissebb, 513/2020 számú kormányrendelet módosította a "veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló" 484/2020 kormányrendeletet és a friss módosítások bevezetik az "Időskorú honfitársainkra vonatkozó védelmi intézkedések" kategóriát. Ezután az alábbiakat rögzíti a kormányrendelet: Az első bekezdés szerint saját és családja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés