Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: Müller Cecília elmagyarázta a fura esetszámok okát - további megugrás jöhet

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy a mai kiugró adat az esetszámokban annak köszönhető, hogy elkezdték az antigén alapú tesztek végzését, amelyek hozzáadódnak a PCR-tesztekhez, így a további napokban is számíthatunk kiugró adatokra. A valós járványterjedésről most nem kaptunk információt, a jövő hét elején azonban látni fogjuk a célzott tesztelések eredményét. Müller emellette beszélt a hajlamosító tényezőkről, Kiss Róbert rendőralezredestől pedig megtudtuk, hogy ismét két üzletet bezártak járványügyi szabályszegés miatt.

2020. november 26. 13:45 Megosztás Nincsenek kérdések, vége az eseménynek Mivel Gulyás Gergely a mai kormányinfón minden bejövő kérdést megválaszolt, így ma az operatív törzs tájékoztatóján nem olvastak be kérdéseket. Holnap ismét élőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés