Előfizetői tartalom

Jóváhagyást kapott az Alteo szélerőműpark felvásárlása

Portfolio
Az Alteo megszerezte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal határozatát, így korlátozástól mentesen gyakorolhatja a Pannon szélerőműpark feletti tulajdonjogokat. A vállalat még október közepén közölte, hogy megszerezte a Pannon Szélerőmű Villamosenergia Termelő és Értékesítőt 100 százalékban. A szélerőműpark összteljesítménye 15 megawatt, ezzel az Alteo megerősítette piaci részesedés tekintetében második helyét a hazai szélerőmű piacon.

Az Alteo még október 15-én közölte, hogy megszerezték a Pannon Szélerőmű Villamosenergia Termelő és Értékesítő teljes tulajdonjogát az EIH Termelő és Szolgáltatótól. A Pannon szélerőműpark a Győr-Moson-Sopron megyei Bábolna határában található, 7 toronyból áll és 15 megawatt összteljesítménnyel rendelkezik. Ezzel a felvásárlással az Alteo megerősítette piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés