Előfizetői tartalom

Hétvégére már többet tudunk a második hullám gazdasági hatásairól - de a lényeg csak azután jön

Portfolio
Mozgalmas hét áll előttünk, Magyarországon az ipari termelési statisztikák mellett érkeznek kereseti és kamatstatisztikák is, valamint a KSH közzéteszi a GDP felülvizsgált becslését is. A világgazdaságból szintén kereseti és munkanélküliségi statisztikák érkeznek, valamint beszélni fog az EKB és a Fed elnöke is. A héten természetesen tovább követjük a jogállamisági és a Brexittel kapcsolatos vitákat, amelyek a jövő heti csúcson végleg lezárulhatnak.

A hétfő a keresetek közlésével indul, a szeptemberi statisztikákat ismerhetjük meg. Magyarországon ezen kívül előreláthatólag nem sok izgalmas dolog történik, nem úgy a világgazdaságban. Magyar idő szerint délelőtt ülnek össze az OPEC-országok, délután pedig Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke beszél. A jegybankelnök beszédére érdemes odafigyelni, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés