Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: új csúcson a halálesetek száma

Portfolio
5525 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 243 581 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 193 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5706 főre emelkedett - közölte a koronavirus.gov.hu kormányzati portál. A térképen közzétett megyei adatok rendkívül furcsák.

UPDATE: kora délután javították az adatokat, de továbbra sincs magyarázat az érdekes hibára: Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 05. Koronavírus: megjelent a javított térkép, de nincs magyarázat a délelőtti bizarr hibára Az 5525 új fertőzött csaknem megfelel az elmúlt hét nap átlagának, amely 5553 főt mutat jelenleg, és még csak apró csökkenést jelez. Azt nem tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés