Előfizetői tartalom

Gulyás: létszámkorlátozás jöhet a boltokban a karácsony előtt

Portfolio
„A kormány nyitott arra, hogy a jelenlegi szabályokon változtasson, amiről pénteken-szombaton tudunk tájékoztatást adni” – jelezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón arra a kérdésre, hogy várható-e a karácsonyi szezonban a boltokban a létszámkorlátozás bevezetése, mert túl sokan vannak és a zsúfoltság növeli a járványveszélyt. Arról majd a friss járványügyi adatok ismeretében dönt december 21-én a kormány, hogy a Szentestére adjon-e felmentést a kijárási korlátozás alól. A boltok december 24-i nyitva tartásának engedélyezését pedig szintén végiggondolják az idősek vásárlási sávjának fenntartásával együtt. Az alábbi hírfolyamunkban folyamatosan tudósítottunk a mai eseményen elhangzott főbb információkról, bejelentésekről.

2020. december 10. 11:58 Megosztás A Néppártnak nagyobb szüksége van a Fideszre, mint fordítva Több kérdés is felmerült az Európai Néppárt, illetve a Fidesz viszonyáról, amelyekben Gulyás rendre kemény hangvételt használt. Az egyik kérdésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés