Előfizetői tartalom

Jön a tél, így készülnek rá a magyar autósok

Portfolio
A Mol azzal kapcsolatban készített felmérést, hogy hogyan készülnek a magyar autósok a télre. Ennek egyik fő tanulsága, hogy 10-ből 9 autós saját bevallása szerint felkészíti az autóját a téli időszakra, de sokan sokféleképpen gondolkodnak arról, hogy mit is nevezünk felkészítésnek. A megkérdezettek 15 százaléka szerint például a téli gumi használata extra felkészülésnek számít. Minden hatodik autós szerint a prémium üzemanyagok használata része a téli gondoskodásnak.

Magyarországon az autósok 80 százaléka pontosan annyit használja az autóját télen, mint nyáron, ezért kiemelten fontos a járművek felkészítése a hidegebb hónapokra. A Mol által végzett felmérés fontosabb eredményei: Az évszaknak megfelelő gumiabroncs használata: része a közlekedési kultúránknak, 10 sofőrből 9 figyel erre. Fagyálló folyadék: a téli közlekedésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés