Előfizetői tartalom

Koronavírus: sorra szigorítanak az országok, az olaszok csak napi egyszer léphetnek ki a házukból

MTI
|
Portfolio
A Johns Hopkins Egyetem ma reggeli összesítése szerint a világon 75 672 759 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 674 838, a gyógyultaké pedig 42 667 883. A növekvő esetszámok miatt Európában sorra jelentik be az országok az újabb szigorító lépéseket, amelyek a karácsonyt is érintik, itthon a szentestéről hétfőn lesz döntés. Mindeközben Amerikában engedélyezték a Moderna vakcinájának szükséghelyzeti alkalmazását.

2020. december 19. 20:55 Megosztás Koronavírus: Izraelben elsőként a miniszterelnököt oltották be Elindítva a koronavírus-járvány elleni védőoltási kampányt, Izraelben elsőként Benjámin Netanjahu miniszterelnököt oltották be szombat este. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés