Előfizetői tartalom

Kihirdették: másfél hónapig nem szállhatnak le Magyarországon a britektől induló polgári repülőgépek

Portfolio
A hétfőn napközbeni magyar kormányzati jelzéssel összhangban megjelent este a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely a briteknél bejelentett „szuperfertőző” vírusra tekintettel december 22-én nulla órától 2021. február 8-ig megtiltja Magyarország területén a Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága területéről induló menetrendszerű vagy nem menetrendszerű légi személyszállítást végző polgári légijárművek Magyarország területén történő leszállását.

A hétfő este megjelent 623/2020. (XII. 21.) kormányrendelet a Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága területéről induló polgári légjárművek leszállási tilalmáról címet viseli és az alábbiakat tartalmazza: § A Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága területéről induló menetrendszerű vagy nem menetrendszerű légi személyszállítást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés