Előfizetői tartalom

Fejleszt, bért emel és árat növel a Budai Egészségközpont

Várhatóan 10 milliárd forint feletti árbevétellel zárja a 2020-as évet az idén 20 éves Budai Egészségközpont, amely ugyan elmarad a 11,5 milliárd forintos tervektől, de még így is 8-10 százalékos növekedésnek felel meg 2019-hez képest - hangzott el Varga Péter Pál, a szolgáltató ügyvezető igazgatójának online tájékoztatóján. A BEK alapítója arról is beszámolt, hogy 2020-ban 1,2 milliárd forintos beruházást valósítottak meg, jelezte, hogy tárgyalnak a minisztériummal a közfinanszírozott szerződésükről és azt is elmondta, hogy az idei orvosi béremelésnek milyen hatásai lesznek.

Mit hozott a járvánnyal terhelt év? Online tájékoztatón értékelte a Budai Egészségközpont elmúlt egy évét Varga Péter Pál alapító, valamint kitért a magánegészségügyi szolgáltató terveire és a kormányzati lépések hatásaira is. Azzal kezdte, hogy bár a koronavírus átírta a terveiket, azonban például januárban megint jelentős ütemben térnek be hozzájuk a betegek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés