Előfizetői tartalom

Müller Cecília: Sok embernek kell beoltania magát ahhoz, hogy a korlátozások feloldásáról gondolkodjunk

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy folyamatosan zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása Magyarországon, és már közel 50 ezer embert beoltottak, de ez a szám még nagyon távol van attól, hogy egyáltalán elgondolkodjunk a korlátozások megszüntetésén. Elmondása szerint azt csak akkor lehet megtenni, ha sokan beoltották magukat. Beszélt továbbá a 19 millió lekötött vakcina gyártók szerinti megoszlásáról és az beoltás utáni teendőkről.

2021. január 08. 11:55 Megosztás Így oszlik meg a 19 millió vakcina Elmondása szerint részletes adatai vannak, hiszen az EU tagállamai előre lekötik az igényeiket, és amelyik cég előbb tud engedélyt szerezni, és szállítani tud, akkor történik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés