Előfizetői tartalom

Most megtudjuk, mennyibe került a magyar kormánynak a koronavírus-válság

Portfolio
Mozgalmas hét áll előttünk, hiszen az előzetes államháztartási statisztikából kiderül, mennyit költött a kormány 2020-ban, de megismerjük Európa legnagyobb gazdaságának 2020-as növekedési statisztikáját is. Ezen kívül érkezik a decemberi magyar inflációs adat, jönnek építőipari, ipari és szálláshelyek forgalmát mutató statisztikák is. Amerikában pedig eldől majd, hogy eltávolítják-e még a január 20-i mandátuma lejárta előtt Donald Trump elnököt a hivatalából.

Mozgalmas hét előtt állunk, a hétfő délelőtt már rögtön erős nap lesz. A Pénzügyminisztérium közzéteszi a 2020-as költségvetési kiadásairól szóló gyorsjelentést, amelyből összegezve látni fogjuk, hogy mennyibe is került a magyar kormánynak a koronavírus-válság eddig 2020-ban. Hétfőn ezen kívül a novemberi külkereskedelmi termékforgalom adatai érkeznek, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés