Előfizetői tartalom

Koronavírus: elérte a kétmillió főt a halálos áldozatok száma

MTI
|
Portfolio
A Johns Hopkins péntek reggeli adatai szerint több mint 93 millió főre ugrott a koronavírusos esetek száma világszerte, miközben a vírusban elhunytak száma közelíti a 2 millió főt. Európában sorra jelentik be az egyre szigorúbb korlátozó intézkedéseket, miután továbbra is gyorsan terjed a koronavírus. A britek az új vírusvariánsok elleni védekezésként az országba beutazókat karanténba küldik, közben Ausztria épp a brit változat miatt aggódik. Európában zajlik a vakcinák beadása, de a Pfizer átmenetileg kevesebbet szállít a termelési nehézségek miatt. A koronavírus hírei percről percre.

2021. január 15. 20:23 Megosztás Kétmillió halottja van a pandémiának A Johns Hopkins Egyetem adatbázisa szerint a járvány kitörése óta több mint kétmillióan haltak meg a koronavírus-fertőzés következtében. A legtöbb halálos áldozatot az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés