Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: milliószámra jöhetne a kínai vakcina, elengedjük az adóját a 25 év alattiaknak

Portfolio
Több millió darab kínai vakcinát tudna gyorsan beszerezni a kormány, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélyezné azt rövid távon és akkor pár nap alatt be lehetne oltani az oltási terv harmadik csoportjához tartozó 1,7 millió embert, így a korlátozásokat már nyár előtt el lehetne kezdeni feloldani - jelezte Kossuth Rádióban a szokásos péntek reggeli interjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök egy új gazdasági intézkedést is bejelentett: teljes személyi jövedelemadó mentességet kapnának a 25. életévük alatt a magyar munkavállalók 2022. január 1-től kezdve várhatóan az átlagjövedelem szintjéig, ami jelzése szerint évi 130-150 milliárd forintos költségvetési bevételcsökkenést jelentene. Az alábbiakban a műsorban elhangzó főbb információkat közüljük.

2021. január 15. 08:21 Megosztás Többen dolgoztak decemberben, mint egy évvel ezelőtt A beszélgetés utolsó percében szóba került az, hogy egyes szakértők szerint „túlzottan optimista a magyar miniszterelnök” az idei gazdasági növekedést illetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés