Előfizetői tartalom

Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre

Portfolio
Az elmúlt két évben a Budapest Airport 167 millió euró értékben valósított meg beruházásokat a repülőtéren, amelyeknek köszönhetően nagymértékben nőtt a budapesti légikikötő régiós jelentősége. Az infrastruktúra, a kapacitásbővítés és a digitalizáció köré épülő nagyberuházások és egyéb háttérfejlesztések érezhető emelkedést eredményeztek az utasélményben, amit számos kutatás és az utasok visszajelzése is megerősít.

A fejlesztéseket a koronavírus-járvány sem tudta megállítani; a Budapest Airport számos beruházást valósított meg az elmúlt évben – csak 2020 folyamán 74 millió euró értékben újult meg a repülőtér -, több esetben előre hozva olyan projekteket, amelyek kivitelezésének kedvezett az alacsony utasforgalom. A három beruházás: BUD Cargo City, 1. utasmóló, poggyászosztályozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés