Előfizetői tartalom

György István: 1 millió embert be tudnánk oltani egy hétvége alatt

Portfolio
Ma is online sajtótájékoztatót tart az operatív törzs. Az eseményen György István kijelentette, az oltási munkacsoport több tervezetet is kidolgozott az oltásokra. A Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára kijelentette, annak függvényében, hogy mennyi vakcina áll majd rendelkezésre, készülnek az ütemezett és a tömeges oltásra is. Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű oltáshoz jut az ország, akkor egy nagyobb oltási hétvégét is végre tudnak hajtani, amelynek keretében egymillió embert is be tudnának oltani.

2021. január 19. 13:08 Megosztás Fontos, aki jelentkezik oltásra, az jelenjen is meg Müller Cecília kijelentette, nagyon fontos, hogy ne maradjon eloltatlan vakcina, vagyis mindenki, akinek időpontja van egy adott napra, az jelenjen is meg a helyszínen. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés