Előfizetői tartalom

Koronavírus: terjed a világban a mutáns koronavírus, érdekes dolgok derültek ki a Pfizer vakcinájáról

MTI
|
Portfolio
A világban 96 144 818-ra emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 2 056 300-ra a halálos áldozatok és 52 997 061-re a gyógyultak száma a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai szerint. Újabban a koronavírus sokkal gyorsabban terjedő mutációja okoz fejtörést az országoknak, az esetszám-megugrás elkerülése érdekében sorra szigorítanak a kormányok. A németek tegnap este jelentették be az új intézkedéseket. Mindeközben Izrael szerint nem olyan hatásosak a Pfizer vakcináinak első dózisai, mint korábban állították, a le Monde szerint volt is bőven probléma a Pfizer-BioNTech vakcinával az engedélyeztetés előtt. Magyarországon az Origo értesülése szerint már engedélyezték az oxfordi és az orosz vakcinát a hatóságok, hivatalos bejelentés azonban erről még nem érkezett.

2021. január 20. 22:02 Megosztás Argentínában engedélyezték az orosz vakcinát Az argentin kormány szerdán közölte, hogy engedélyezte a 60 év felettiek oltását a Szputnyik V orosz koronavírus elleni vakcinával. Az engedélyezés révén a 61 éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés