Előfizetői tartalom

Raiffeisen: 2021 a koronavírus-válság második éve lesz Magyarországon

Portfolio
Minden azon múlik a magyar gazdaságban, hogy meddig tartanak a korlátozások, erre pedig három forgatókönyve van a Raiffeisennek - hangzott el a bank elemzői sajtótájékoztatóján. Alapforgatókönyv szerint 4%-os növekedést vár a bank, de a korlátozások feloldásának kérdése, hogy ez több vagy kevesebb lesz. 2022-ben viszont újabb jelentős növekedés jöhet az országban, elsősorban az EU-s pénzek beáramlása miatt.

Ma fogják beiktatni Joe Bident amerikai elnöknek rendkívüli védelmi körülmények között, az új kormányzat új reményekkel, új lehetőségekkel kecsegtet, de sok olyan tényező van, amelyet le kell vetkőznie - hangzott el a Blahó Levente elemzőtől a Raiffeisen negyedéves sajtótájékoztatóján. Az átoltottságot még nem tartják elégségesnek (nagyjából 2 millió embert oltottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés