Előfizetői tartalom

A francia kormány szerint az éjjeli kijárási tilalom nem elég hatékony

MTI
A francia kormány több forgatókönyvet is tanulmányoz, beleértve a nagyon szigorú karantént is, miután a jelenleg érvényben lévő, délután 6 órakor kezdődő éjszakai kijárási tilalom nem elég hatékony a koronavírus-járvány megfékezésére - közölte a szerdai kormányülést és a védelmi tanács ülését követően Gabriel Attal kormányszóvivő.

A forgatókönyvek között szerepel a jelenlegi helyzet megtartásától a nagyon szigorú karanténig több lehetőség - mondta a kormányszóvivő. A döntés meghozatalához Emmanuel Macron államfő további elemzéseket kért a lehetséges forgatókönyvekről és azok hatásairól, de a jelenlegi helyzet fenntartása kevésbé tűnik valószínűnek - hangsúlyozta Gabriel Attal. A kijárási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés